4 Nisan 2018 Çarşamba

Nereye Seyahat Edersen Et Aracını Elitcar’dan Al


Şehirler arası veya yurt dışı olarak seyahatlerini Türkiye’de gerçekleştirmek isteyen bireyler için artık araç kiralama işlemleri güvenilir ve aynı zamanda başarılı bir şekilde gerçekleşiyor. Yakıt, araç teslimiyle ilgili süreç, sürücü bilgisi ve şoförün kim olacağı da dahil olmak üzere her türlü detaya sözleşmede yer verildiği için, tarafların çaresiz kalacağı durumların ortadan kaldırılması hedeflenmiştir.
Günümüzde yoğun trafik ve olası acil durumlar nedeniyle bazı gecikmeler olabiliyor. Eğer belirttiğiniz saatte aracı teslim edemeyecekseniz mutlaka çağrı merkezimize haber vermeli ve bilgi edinmelerini sağlayarak sözleşmeye uygun hareket etmelisiniz.
Kiralık Aracınızı Ayağınıza Kadar Getiriyoruz
Özellikle bulunduğumuz 13 şehirde tüm faaliyetleri doğrudan müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak gerçekleştirirken, araç teslimiyle ilgili sürece de dikkat ediyoruz. Firmamızla iletişime geçerek geliş ve dönüş saatlerinizi belirtmeniz halinde aracınız siz gelmeden önce, geleceğiniz noktada bulundurulacaktır. Buna ek olarak sözleşme direkt olarak araba önünde kartla veya nakit olarak yapılacağı için, ekstra bir çaba sarf etmenize gerek olmaz.
Araç kiralama işlemleri ehliyetle ilgili sorunu bulunmayan ve sözleşmeye uygun hareket edecek bireyler için uygundur. Bundan dolayı, aracı kendi üstünüze kiralayarak başkasının sürmesine izin verir ve kaza yapılma durumuyla karşılaşırsanız, sigorta bu noktada çaresiz kalacak ve sorumluluk size ait olacaktır. Sözleşmeleri zaten size, başvurunuzu yaptığınız taktirde önemli noktalarıyla açıklıyoruz. Hava limanı, otogar benzeri noktalara ve ilçelere teslimatımızı 13 farklı şehirde Elitcar Rental güvencesiyle gerçekleştiriyoruz.
Herkese Uygun Ödeme Seçenekleriyle Araç Kiralama
Araç kiralama sürecinde özellikle şehirler arası yolculuklar ve uluslar arası yolculuklar baz alınarak, herkese hitap edilebilmesi son derece büyük bir öneme sahip oluyor. Firmamızın büyümesi ve sektördeki en büyük kuruluş olabilmesi için, en az beş farklı ülkeye hitap edebilmesi oldukça önemliydi. Bundan dolayı çalışmalarımızı Türk Lirası, Euro, Dolar, CHF ve GBP gibi para birimleriyle gerçekleştiriyoruz. Anlık kura bağlı olarak düzenlenen fiyatları, aracınızı kiralamak istediğiniz taktirde internet sitemizde de görmeniz mümkün. Yedi gün yirmi dört saat boyunca açık olan cep telefonlarımız, internet sayfamız, canlı destek hattımız ve mail adresleriniz aracılığıyla bize ulaşım sağlayabilirsiniz.
Kiralama koşulları ve şartlarına uygun olup olmadığınızı ise doğrudan internet sayfamız aracılığıyla öğrenim sağlayabilir, hem kolay bilgi alabilir hem de süreç hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kredi kartı veya elden ödeme imkanlarımız sayesinde her zaman için araç kiralama sürecinde sorun yaşanmamasına olanak sağlıyoruz.
-      Size Nasıl Ulaşabilirim?
Bize ulaşabilmeniz için, yenilenmiş ara yüze sahip olan elitcarrental.com internet sitemizi kullanabilirsiniz. Bu adresinizde hangi konuda yardım etmek istediğinize bağlı olarak bir destek hattımız bulunuyor. Site üzerinden iletişime geçmek yerine cep telefonuyla mesaj veya arama yoluyla ulaşmak için ise üç farklı numarayı kullanabilirsiniz. +90 850 333 35 48 - +90 444 43 15 ve +90 544 774 47 65 numaralı telefonların tamamı şirketimize aittir. Eğer mail adreslerimiz aracılığıyla görüşme sağlamak istiyorsanız, doğrudan rezervasyon@elitrental.com veya info@elitrental.com sayfalarına mail gönderebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder